The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Welkom bij the native translator!

Als gecertificeerde vertaalbureau garanderen wij  topkwaliteit en snelle levering van onlinevertalingen in uiteenlopende vakgebieden en meer dan 100 talen. 

 Hoe wij dit wel kunnen garanderen? Heel eenvoudig: wij hebben teams over de hele wereld! Meer dan 5.000 professionele vertalers wereldwijd werken inmiddels voor ons. Bij ons worden vertalingen altijd snel en nauwkeurig gemaakt door hoogopgeleide native speakers.

De professionele, snelle en voordelige vertaalservice bij uitstek - Vakkundige vertalingen, altijd en overal.

Onze doelstelling:

Wij willen u uitstekende, professionele vertalingen aanbieden en dat sneller, eenvoudiger en voordeliger dan alle concurrenten. Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in onlinevertalingen in de taal van uw keuze. Wij zijn wereldwijd het snelste vertaalbureau: onze speciale spoedservice staat garant voor een snelle afhandeling. Wij leveren de vertaling van uw tekst binnen een paar uur en dat in uitstekende kwaliteit. Alle documenten die u van ons ontvangt, zijn zorgvuldig en deskundig door een van onze experts vertaald. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons online terecht. De gewenste documenten zenden wij u binnen een paar uur per e-mail terug. Gemakkelijk en zonder enige stress. Betalen via PayPal. Zo simpel werkt dat!

Ons netwerk:

Omdat een groot aantal van onze vertalers beëdigd is, kunnen we ook snel beëdigde vertalingen leveren. Werkt u voor een officiële instantie of een grote onderneming? Ga dan naar onze website voor ondernemingen: Opens external link in new windowThe Business Translator heeft meer dan 5.000 vertalers in zijn wereldwijde netwerk. Onze native speakers beheersen niet alleen hun moedertaal – ze zijn daarin ook werkelijk thuis en kennen de nuances en de actuele ontwikkelingen in de taal volledig. Complexe documenten, technische handleidingen, juridische documenten en informatiemateriaal – wat uw eisen aan onze vakmensen ook zijn, wij spreken de taal van uw klanten.

Uw kosten:

Wij zijn een topvertaalbureau en werken uitsluitend met de beste internationale professionals op vertaalgebied samen, die dagelijks hun moedertaal spreken en met alle moderne uitdrukkingen en actueel vakjargon bekend zijn. En toch kost de vertaling van een DIN A4-pagina meestal maar ca. € 45 – zonder verdere kosten!

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Een vertaling in uw vakgebied? Of andere vertaaldiensten? Wij zijn de juiste partner voor u! Ook voor weinig gangbare talen kunt u bij ons terecht. Samengevat: The Native Translator is de expert voor accurate vertaaldiensten – snel, direct en altijd een faire prijs. Professionele onlinevertalingen met een solide kwaliteitsgarantie van een wereldspeler in de vertaalbranche!

 


Björn Hallberg - CEO The Translator Group

Deze ondernemingen vertrouwen al op onze kwaliteit!

Beoordelingen van klanten

efko
World Health Organization
United Nations
Sony
Samson
Hilton
Hasen Bräu München
General Motors Corporation
General Motors
<
>