The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Directe offerte

Spaanse vertaling

De toonaangevende Spaanse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Spaanse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe.
Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Spaanse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

The Native Translator levert online Spaanse vertaaldiensten voor de volgende gebieden:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Spaanse vertalingen - gecertificeerde Spaanse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Spaans maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld, na het Mandarijn Chinees, met ongeveer 400 miljoen native speakers; Mexico is het land met het grootste aantal Spaanssprekenden.Spaans is ook één van de 6 officiële talen van de Verenigde Naties en de officiële taal van de Europese Unie. 30% van de bevolking van de VS heeft Spaans als hun moedertaal.

The Native Translator is de marktleider in online document vertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf.  The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf. Wij leveren ook gecertificeerde vertalingen naar en vanuit het Spaans en ruim 100 andere talen.

Bereken hier uw persoonlijke offerte