The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Directe offerte

Koreaanse Vertaling

De toonaangevende Koreaanse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Koreaanse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe.
Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Koreaans vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Gebaseerd op uw eisen wijzen wij uw project toe aan een van onze gespecialiseerde Koreaanse vertaalteams die aan uw specifieke vertaal- en lokalisatiebehoeften tegemoet kunnen komen in:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Koreaanse vertalingen - gecertificeerde Koreaanse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Koreaans maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Er zijn ongeveer 79 miljoen Koreaanse native speakers. De taal is de officiële taal in zowel Noord- als Zuid-Korea en ook een van de twee officiële talen van de Yanbian Koreaanse Autonome Prefectuur in  China.

De taal wordt beschouwd als te bestaan uit dialecten uit een ‘geïsoleerde taal’, dat wil zeggen een taal zonder aantoonbare genealogische relaties met andere talen, maar er is een kleine groep van taalwetenschappers die het Koreaans samen plaatsen met de Japan-Ryukyuan taalfamilie.

The Native Translator is de marktleider in online document vertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf.  The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf. Wij leveren ook gecertificeerde Koreaanse vertalingen naar en vanuit ruim 100 andere talen.

Bereken hier uw persoonlijke offerte