The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Directe offerte

Italiaanse Vertaling

De toonaangevende Italiaanse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Italiaanse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe.
Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Italiaanse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Beëdigde Italiaanse vertalingen - gecertificeerde Italiaanse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Italiaans maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Italiaans is de officiële taal van Italië en een van de vier talen in Zwitserland. Ongeveer 65 miljoen mensen in de Europese Unie gebruiken Italiaans als hun moedertaal en ongeveer 75 miljoen over de hele wereld gebruiken Italiaans als hun eerste taal. Voor de Native Translator, als zijnde een Zwitsers bedrijf, is Italiaans een van onze native talen.

The Native Translator is de marktleider in online document vertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf.  The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf. Wij leveren ook gecertificeerde vertalingen naar en vanuit Italiaans en ruim 100 andere talen.

Bereken hier uw persoonlijke offerte